Vrijwilligers

Op deze site leest u wat de Delftse Watervrienden zoal doet. Ook leest u welke commissies er zijn naast het bestuur van de zwemvereniging. Vele handen maken het vele werk lichter. Mocht u interesse hebben om als vrijwilliger wat te doen op het gebied van zwemles geven meldt u aan bij de Delftse Watervrienden. De Delftse Watervrienden zorgt voor de opleiding, want elk kaderlid dat bij de Delftse Watervrienden les geeft moet gediplomeerd zijn. Regelmatig wordt er gestart met een cursus Assistent Lesgever en Lesgever ZwemABC.
 

Heeft u geen zin om zwemles te geven maar wilt u wel achter de bar staan, de website beheren of activiteiten organiseren, ook dan bent u welkom. Wilt u liever mee als begeleider bij één of andere nevenactiviteit, ook dan kunt u zich aanmelden.

Nogmaals, vele handen maken het vele werk lichter. U ontvangt daarvoor veel dankbaarheid terug en de onderlinge sfeer is prima. Neem contact op met de commissie waar uw interesse naar uitgaat en u ontvangt alle inlichtingen die u wilt hebben.
Uiteraard kunt u ook komen kijken tijdens onze uren in het zwembad.
Zoeken op de site
Aankomende evenementen
17-11-2019
Agenda Diplomazwemmen ABC
Activiteit Regionaal diplomazwemmen Almere
24-11-2019
Activiteit Centraal diplomazwemmen Enschede
22-12-2019
Agenda Show synchroonzwemmen Kerkpolder Delft
Activiteit Kerstshow
15-03-2020
Activiteit Centraal diplomazwemmen Deurne
Agenda Proefzwemmen ABC
19-03-2020
Activiteit Mini Synchrodag Almere of Eindhoven
22-03-2020
Agenda Diplomazwemmen ABC
07-06-2020
Activiteit Centraal diplomazwemmen Tilburg
Terug naar boven