Synchroonzwemmen & Figuurdrijven

Welkom bij de Commissie Synchroonzwemmen & Figuurdrijven van de Delftse Watervrienden.

Heb je synchroonzwemmen wel eens gezien op de televisie of het internet en dacht jij: ‘Wow dat is gaaf, dat wil ik ook kunnen’? Dan ben je van harte welkom bij de Delftse Watervrienden als jij jouw zwem ABC diploma’s hebt behaald!

Onze enthousiaste trainers staan klaar om jou alle tips en tricks van het synchroonzwemmen te leren! Tijdens het beginnerslesuur train jij samen met jouw teamgenootjes voor jouw eerste diploma’s van het synchroonzwemmen en voor muzieknummers die jij mag laten zien tijdens wedstrijden die om het jaar worden georganiseerd. Tijdens de wedstrijd mag je een mooi badpak dragen en worden jouw haren en make-up gedaan, net zoals de synchroonzwemsters op televisie!
Als jij al jouw basisdiploma’s hebt behaald, stroom je door naar het gevorderden lesuur. Hier leer je nog meer over het synchroonzwemmen en zijn er meer wedstrijden waar je aan deel kan nemen.
 

De lessen vinden plaats op de zondagavond in ons zwembad Kerkpolder. Onze lestijden zijn onderverdeeld in twee groepen, namelijk de beginners en gevorderden:
-    18.15 – 19.15  = beginners
-    19.15 – 20.45  = gevorderden

Heb je vragen of wil je een keertje langskomen voor een proefles bij het synchroonzwemmen? Neem dan contact op met onze secretaris van de CSF,  via het mailadres  CommissieSenF@Delftsewatervrienden.nl

Zoeken op de site
Aankomende evenementen
07-06-2020
Activiteit Centraal diplomazwemmen Tilburg
28-06-2020
Agenda Proefzwemmen ABC
Activiteit Vrije uitvoering Almere of Eindhoven
05-07-2020
Agenda Diplomazwemmen ABC
Terug naar boven