Synchroonzwemmen & Figuurdrijven

Hallo, heb je dit wel eens gezien? WK of NK op televisie of internet? Je kunt het leren bij de DWV. Een groep enthousiaste trainsters en trainers staan klaar. Momenteel is er geen wachtlijst. Dus als je een Zwem ABC C diploma hebt behaald kun je bij ons het Synchroonzwemmen komen leren.
 

We geven les in het diplomazwemmen, het Show zwemmen en figuurdrijven. Synchroonzwemmen kent 8 diploma's 4 basis diploma's en 4 figuren diploma's. Wanneer je een of meerdere diploma's hebt behaald, kun je mee doen aan wedstrijden die in NCS verband in Nederland worden georganiseerd.
 

De wedstrijden zijn Figuurdrijven, Minisynchrodag, Junior en Senior kampioenschappen en de Vrije Uitvoering. Hiervoor word je natuurlijk ook getraind, dit kan voor een Solo, Duet of groepsnummer zijn. Tijdens deze wedstrijden dragen de  zwemsters natuurlijk mooie badpakken, make-up en mooie haren.
 

Ook organiseren wij 1 keer in de 2 jaar een show waarbij iedereen welkom is om te zien wat wij de afgelopen tijd hebben geleerd. Uiteraard wordt de show ook gezwommen met mooie badbadpakken, make-up en mooie haren.
Er zijn momenteel 22 zwemsters van 8 tot 28 en het is een heel gezellige boel met elkaar.
 

Hier zijn enkele afbeeldingen van onze laatste show, die we eens in de 2 jaar houden.

Naast het trainen wordt er ook met elkaar meegedaan aan leuke evenementen zoals een meiden middag of teambuildingsweekend die wij als Commissie zelf organiseren. Of evenementen die de DWV Activiteiten Commissie organiseert.
 

Mocht je nog vragen hebben of wil je een proefles komen zwemmen dan kan je via email contact opnemen met de secretaris van de CSF, Jaimy Schutte (CommissieSenF@Delftsewatervrienden.nl). 

Zoeken op de site
Aankomende evenementen
23-06-2019
Agenda Centraal diplomazwemmen Deurne
30-06-2019
Agenda Proefzwemmen ABC
Agenda Regionaal diplomazwemmen Kerkpolder (Delft)
07-07-2019
Agenda Diplomazwemmen ABC
17-11-2019
Agenda Proefzwemmen ABC
24-11-2019
Agenda Diplomazwemmen ABC
22-12-2019
Agenda Show synchroonzwemmen Kerkpolder Delft
15-03-2020
Agenda Proefzwemmen ABC
22-03-2020
Agenda Diplomazwemmen ABC
28-06-2020
Agenda Proefzwemmen ABC
Terug naar boven