Lidmaatschap

Inschrijfprocedure

Als u of uw kind lid wil worden van de Delftse Watervrienden kunt u zich inschrijven via deze website. Dit kan middels het inschrijfformulier, waarop alle velden ingevuld moeten worden. Het inschrijfformulier vindt u onder de menuoptie "Lid worden" of simpelweg door hieronder op de kop "inschrijven" te klikken.
Betaling van de contribuie is alleen mogelijk middels incasso. Met het invullen en verzenden van het inschrijfformulier machtigt u Delftse Watervrienden om de inschrijfkosten en contributie van uw rekening te mogen incasseren.

Lidmaatschap beeïndigen

De opzegging dient schriftelijk, dan wel per email plaats te vinden bij ledenadministratie of het secretariaat. Mondelinge opzeggingen bij overige kaderleden (zwemleiders, uurleiders, trainers e.d.) worden niet als opzegging beschouwd. Het is niet de verantwoordelijkheid van deze personen er voor te zorgen dat de opzegging uiteindelijk op de juiste plaats aankomt.. Het argument dat de opzegging al geruime tijd geleden mondeling bij een kaderlid is gedaan wordt niet geaccepteerd. Voor de datum van beëindiging van het lidmaatschap is de datum van ontvangst van de schriftelijke opzegging bepalend.
Zoeken op de site
Aankomende evenementen
06-01-2019
Activiteit Nieuwjaarsreceptie 15:00 - 17:00 Babbelbox
17-03-2019
Agenda Centraal diplomazwemmen Almere
06-04-2019
Activiteit Junior kampioenschappen 10:00 - 17:00 Eindhoven
23-06-2019
Agenda Centraal diplomazwemmen Deurne
30-06-2019
Agenda Regionaal diplomazwemmen Kerkpolder (Delft)
Terug naar boven